Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu râde de războaiele din PSD: 'Menajerie de animăluţe ale unui circ, populată numai cu porci şi hipopotami, care are un singur dresor, pe Dragnea'

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Fostul președinte Traian Băsescu a scris duminică, pe Facebook, că PSD este o „turmă fără vlagă” de animăluțe de circ, populată numai cu „porci și hipopotami”, fără lei și tigri care să-i ia biciul „dresorului” Liviu Dragnea.

„PSD-ul arată ca o menajerie de animăluţe ale unui circ, menajerie populată numai cu porci şi hipopotami, şi care are un singur dresor, pe Dragnea. Dacă există câte un animăluţ neascultător, el îşi primeşte imediat porţia de zahăr şi devine supus dresorului precum, Andronescu, Bădălău, Oprişan sau Ştefănescu. Pentru unii dresorul nu alocă zăhărelul mult dorit, pentru că îi consideră diabetici. Ce fericiţi erau diabeticii Firea, Stănescu, Fifor sau Neacşu, când dresorul le permitea să-i pupe inelul”, a scris duminică, pe Facebook, fostul președinte Traian Băsescu.

CITEȘTE ȘI: Transpiri excesiv? Vezi ce boală GRAVĂ ai putea avea

Senatorul PMP a adăugat că formațiune social-democrată este o „turmă fără vlagă”.

„Păcat că în menajeria circului PSD nu există nici lei, nici tigri care să înşface în dinţi biciul dresorului. Ce turmă fără vlagă acest PSD”, a completat acesta.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni, luni, de la ora 11.00, la Parlament, potrivit unui anunț al partidului. În ședința CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum și un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Totodată, la reuniunea de luni, social-democrații vot discuta și situația vicepreședintelui Gabriela Firea, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, declarând, pentru MEDIAFAX, că este „obligatoriu” ca formațiunea să tranșeze cazul primarului general al Capitalei, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a spus că își așteaptă „sentința” la Comitetul Executiv Național al PSD și că nu vor fi surprize în privința situației sale, întrucât știe că „se dorește” să fie înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt „decapitați”.

CITEȘTE ȘI: Arme împotriva răcelii: Ceaiurile mai puţin cunoscute care întăresc sistemul imunitar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.