Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu spune TOT despre legătura cu Bashar Al Assad: Nu e nicio descoperire

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Traian Băsescu a comentat refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o desemna în funcția de premier al României pe Sevil Shhaideh.

"Eu am mai spus când am aflat nominalizarea, la câteva ore, am pus o postare în care îi sugeram doamnei Shhaideh să nu accepte nominalizarea. Iar pe urmă am avut câteva ieșiri publice succesive în care fără prea multe explicații am spus că nici eu nu aș fi nominalizat-o. Fără să spun mare lucru, am făcut oarecare referire la soț și nu la domnia sa. Și dacă aș fi fost președintele în funcție nu aș fi spus mai mult. Sunt lucruri pe care un președinte poate să le spună și lucruri pe care nu poate să le spună.

PSD convoacă forul suprem pentru a lua DECIZIA: spre suspendare sau desemnarea unei alte persoane

Asta v-o spune un fost președinte care a avut o legătură de colaborare cu Bashar Al Assad, în 2008 și 2010, deci înainte de începerea războiului, l-am invitat în România. Deci nu e nicio descoperire, dar nu aș fi făcut nominalizarea și mai mult decât am spus public nu voi spune.”a afirmat Traian Băsescu, în direct pentru B1TV.

VIDEO Ce NU S-A VĂZUT la televizor: Cuvintele NEDIFUZATE de la conferința lui Dragnea și Tăriceanu

Zilele trecute, în presă a apărut un document (cablogramă) care arată legătura secretă dintre fostul președinte Traian Băsescu și președintele Siriei Bashar al-Assad a fost postat pe site-ul Wikileak. În acest document-secret se poate vedea că Traian Băsescu este și a fost legătura dintre președintele Siriei Bashar al-Assad și americani. Practic președintele României era cel care era intermediarul între SUA și Siria care altfel nu întrețineau relații diplomatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.