Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: Stau cel mai bine în sondajele pentru Primăria Capitalei

basescu primar

Scenariul unei candidaturi a lui Traian Băsescu pentru un al treilea mandat de primar al Capitalei devine din ce în ce mai concret. Deşi iniţial a afirmat că nu va candida, fostul preşedinte dă semne că s-ar răzgândi.

Prezent vineri la sediul PMP, Traian Băsescu a afirmat că în politică nu trebuie niciodată să excluzi un scenariu. Întrebat dacă s-au făcut sondaje pentru a i se vedea şansele la Primăria Capitalei, Băsescu a răspuns: "Eu cred că stau cel mai bine în sondaje."

Anterior, Elena Udrea a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei. Şi Eugen Tomac, preşedintele PMP, a comentat această variantă, susţinând că Băsescu este cel mai competent politician din România. "În mod sigur, Bucureștiul are nevoie de un om politic cu viziune și curaj pentru a reda Primăriei credibilitatea pierdută, iar Capitalei - rolul pe care îl merită. Sunt convins că dacă președintele Băsescu va candida, bucureștenii îi vor acorda încrederea. Şi asta pentru că îşi amintesc, fireşte, că pe vremea când era primar general al Bucureştiului, Capitala s-a schimbat din temelii", a declarat Tomac.

Vezi şi: Băsescu îl 'calcă în picioare' pe Dragnea. Dezvăluiri picante despre relaţia dintre cei doi

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.