Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu vorbește despre un blat între PNL și PSD: 'PSD va face jocul necesar pentru ca alegerile anticipate să aibă loc'. Ce avertisment are pentru liberali

Fostul președinte Traian Băsescu a fost prezent duminică seară în studioul România TV, unde a vorbit despre blatul dintre PNL și PSD, pentru ajungerea la alegeri anticipate.

Orientul Mijlociu fierbe! Iranul nu exclude producerea unor acte de răzbunare contra SUA din partea Irakului

”Eu suspectez o înțelegere între PNL și PSD. PSD a vrut să nu existe alegeri locale în două tururi, PNL a angajat răspunderea pe lege, dar a făcut greșeala procedurală, pentru a fi respinsă de CCR. PSD va face jocul necesar pentru ca alegerile anticipate să aibă loc. În mod normal nu ai cum să le organizezi, mai ales în situația în care e domnul Orban, pentru că numai majoritatea le poate declanșa. Constituția noastră e concepută să facă din Parlament o instituție de neatins. Parlamentul poate trânti președintele sau guvernul, dar parlamentul nu poate fi dizolvat, decât foarte greu. Dacă discutam despre posibilitatea tehnica de a dizolva parlamentul, în lipsa unui aranjament cu PSD, nu există”, a declarat Traian Băsescu.

”Îi avertizez pe aliații liberali că Ponta s-a întors lângă PSD și împreună ajung pe la 30, 30 și ceva de procente”, a avertizat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.