Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bashar al-Assad risipeşte zvonurile privind starea sa de sănătate

Preşedintele sirian Bashar al-Assad s-a întâlnit marţi cu un grup de industriaşi la Damasc, dezminţind astfel zvonurile cu privire la starea sa de sănătate, după ce mai multe canale media arabe au difuzat informaţii că el ar fi suferit un atac cerebral şi ar fi fost spitalizat, relatează postul de televiziune iranian PressTv în pagina sa electronică, potrivit agerpres.

Conflictul din Siria subminează atât sectorul militar al ţării, cât şi cel economic, a declarat preşedintele sirian. "Industriaşii sirieni care continuă să activeze în pofida pierderilor financiare suferite sunt o sursă de mândrie pentru sirieni. Eforturile lor neobosite vor stimula economia Siriei", a spus el.

Citeşte şi: Martin Schulz califică politica administraţiei Trump ca fiind 'NEAMERICANĂ'

Potrivit EFE, imaginile cu preşedintele Al-Assad discutând relaxat cu oameni de afaceri au fost prezentate la televiziunea de stat siriană. În ultima săptămână, mass media arabe au dat asigurări că Al-Assad a suferit un atac cerebral. Ziarul libanez Al Mustaqbal informase, citând 'surse de încredere', că Al-Assad suferise un atac cerebral şi se afla într-un spital din Damasc. La rândul său, cotidianul saudit Okaz a relatat că preşedintele sirian ar avea o tumoare la creier şi şi-ar fi făcut analize medicale la Moscova în octombrie trecut.

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedinţia siriană a dezminţit aceste zvonuri, într-un comunicat de presă, şi a transmis că Al-Assad se bucură de 'o stare de sănătate excelentă' şi îşi desfăşoară activitatea ca de obicei. Zvonurile - se menţionează în comunicatul preşedinţiei - provin de la 'părţi şi ziare cunoscute pentru afilierea şi finanţarea lor'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.