Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie zdravănă în Ciomăgești: un primar a ajuns la spital

Radu Pop

Cinci bărbaţi s-au luat la bătaie, în localitatea argeșeană Ciomăgeşti, din cauza unui transport cu lemne. Printre bătăuși se numără primarul şi viceprimarul comunei Topana din Olt. Doi dintre cei implicaţi au ajuns la spital.

Incidentul a avut loc, luni seară, în localitatea Ciomăgeşti unde bărbaţii din Topana şi cei din Uda au terenuri forestiere, iar între ei exista un conflict mai vechi.

”Din primele verificări s-a stabilit că, cei trei bărbaţi din comuna Topana au blocat, cu două autoturisme, autoutilitara cu care bărbaţii din Uda transportau material lemnos. Ulterior, între cele două părţi ar fi avut loc o stare conflictuală, agresându-se reciproc. În urma altercaţiei, două dintre persoanele din localitatea Topana au fost transportate la spital. De asemenea, unul dintre bărbaţii din Topana a reclamat, verbal, faptul că, în timpul altercaţiei, i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului pe care l-a folosit pentru a bloca autoutilitara. De cealaltă parte, a fost reclamat, verbal, faptul că, în urma altercaţiei, a fost avariat geamul autoutilitarei”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Argeş.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că printre bărbaţii din Topana implicaţi în scandal se numără primarul comunei oltene, Gheorghe Barbu şi viceprimarul localităţii. Cei trei au blocat transportul cu lemne în trafic reclamând că transportul de lemne ar fi fost ilegal.

Verificările făcute de poliţişti şi de cei de Garda Forestieră a arătat că exista aviz pentru lemn, dar măsurătorile au arătat că în camion era mai mult lemn decât cantitatea trecută în aviz şi mai multe specii. Din acest motiv, cei di bărbaţi din Argeş au fost amendaţi cu 9.000 de lei.

În urma conflictului, primarul şi încă un bărbat au ajuns la spital, dar nu au rămas internaţi.

Viceprimarul a fost amendat pentru că era băut şi nu avea permis de conducere, el primind o sancţiune de 1.305 lei. Bărbatul din Olt care îi însoţea pe cei doi edili a fost şi el sancţionat pentru că avea o maşină pe care nu o înmatriculase pe numele său.

”Având în vedere faptul că, până în dimineaţa acestei zile (marţi-n.r.), nu au fost depuse plângeri pentru lovire sau alte violenţe şi pentru distrugere, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au întocmit dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, iar verificările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.