Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie cruntă de Revelion, într-un hotel de lux din Baia Mare: 3 persoane au fost duse de urgență la UPU / UPDATE

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Pe fondul consumului de alcool, 15 bărbați s-au bătut într-un hotel din Baia Mare aproape de finalul petrecerii de Revelion, potrivit Antena 3. Firma de securitate nu a mai făcut față scandalului și a chemat poliția în ajutor. La fața locului s-au deplasat 10 echipaje de poliție, ambulanțe și echipaj SMURD. Cel puțin 3 persoane au fost duse de urgență la UPU din cauza rănilor, iar o persoană se află în stare foarte gravă. Mai mulți bătăuși aveau răni la nivelul capului provocate de sticle. Persoanele implicate în altercație au vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat la petrecerea de Revelion la restaurantul din Baia Mare.

„Un conflict a izbucnit de Revelion la un restaurantul unui hotel din Baia Mare iar pentru aplanarea acesteia la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, de la ordine publică. Polițiștii au identificat trei bărbați care prezentau urme de violență și care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări s-a constatat că mai multe persoane care se aflau la restaurantul respectiv s-au agresat iar în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat”, a spus Meteș.

Vezi si: Marcel Vela și Raed Arafat s-au certat în videoconferința MAI: 'Ce-ați făcut în 20 de ani?' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.