Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie cu bâte şi topoare între două familii de romi din Lugoj - Şase persoane au fost reţinute de poliţişti

captura youtube
bataie trafic valea prahovei

Un scandal a reizbucnit între două familii de romi din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, iar membri ai celor două familii s-au bătut cu bâte şi topoare, în timp ce trecătorii au fugit speriaţi din calea lor. Şase persoane au fost reţinute de poliţişti, potrivit news.ro.

Scandalul între cele două familii a avut loc, joi seară, în cartierul Micro I din Lugoj. Membrii tineri a două familii de romi au scos topoarele şi bâtele şi s-au luat la bătaie.

Până la sosirea echipelor de intervenţie, câţiva dintre cei implicaţi în altercaţie au reuşit să fugă. Un bărbat lovit cu un topor şi rănit a fost transportat la spitalul din Lugoj.

”La data de 10 februarie 2022, în jurul orei 18:00, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Olari din municipiu a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane, iar un bărbat de 38 de ani a fost rănit. În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 64 de ani”, transmite IPJ Timiş.

Patru dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, iar alţi doi au fost reţinuţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.