Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie cu pumni şi picioare între doi elevi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală sala de clasa

Doi liceeni din Zalău, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, s-au ales cu dosare penale în urma unei altercaţii pe care au avut-o, joi, pe o stradă din municipiu, potrivit Agerpres.

"La data de 12 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău - Biroul de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la un conflict spontan iscat între doi elevi.

Poliţiştii de ordine publică s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări s-a stabilit că, în timpul pauzei dintre orele de curs, doi tineri de 15, respectiv 16 ani, ambii elevi la un liceu din municipiul Zalău, în timp ce se aflau pe o stradă din Zalău, în urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul unui conflict spontan, şi-ar fi aplicat reciproc multiple lovituri cu pumnii şi picioarele", se arată, joi, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Poliţiştii au întocmit în cauză câte un dosar penal şi continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit datelor centralizate de IPJ Sălaj, în ceea ce priveşte situaţia faptelor penale sesizate în incinta şi în zona adiacentă unităţilor de învăţământ, pe parcursul anului şcolar trecut, la nivelul judeţului au fost înregistrate 24 de infracţiuni, dintre care 13 sunt infracţiuni de lovire sau alte violenţe, cinci infracţiuni de furt, o infracţiune de distrugere, o infracţiune de purtare abuzivă şi 4 infracţiuni de altă natură

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.