Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE de joc: bărbații care I-AU BĂTUT pe polițiștii din București, lăsați LIBERI de magistrați

ciocanel judecator

Fără doar și poate, bătaie de joc. Magistrații de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au decis să îi lase liberi pe agresorii care au bătut, azi - noapte, mai mulți polițiști care au fost chemați de vecini pentru deranjarea liniștii publice. Aparent, în opinia magistraților, faptele de ultraj nu reprezintă un pericol la siguranța publică, astfel că agresorii au fost eliberați pe control judiciar, conform Antena 3.

Citește și: E SHOW în Guvernul Orban: ministrul Sănătății promite că se duce peste Florin Cîțu, la Finanțe: Niciodată nu sunt mulțumit

Doi polițiști au fost bătuți de mai multe persoane, după ce au intervenit într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei, fiind sesizați pentru că era tulburată liniștea publică. Agresorii au fost duși la Secția 16 de poliție pentru cercetări.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 2:00, Secția 16 a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură liniștea publică într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 16 Poliție, care i-au legitimat pe cei care tulburau liniștea publică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.