Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE de JOC în Timișoara carantinată: orașul e SUFOCAT de fum zi de zi, migranții au ZERO restricții

migranti

Timișoara a intrat în carantină de luni, cu o rată de infectare mai mică decât cea din campania de la parlamentare.  Marile probleme ale orașului însă rămân fără soluție, în timp de administrația Fritz a ales calea ușoară: să închidă HORECA și să încuie timișorenii în casă.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținători

În fiecare dimineață și în fiecare seară, de la aproximativ ora 19, în Timișoara miroase a fum. Garda de Mediu și Primăria Timișoara ignoră problema aerului iresporabil din oraș și nu iau măsuri, întrucât problema persistă de săptămâni bune. Ca o coincidență sau nu, mirosul de fum din Timișoara a început să apară abia după ce orașul s-a umplut de migranți care își fac veacul pe străzile orașului, nestingheriți, deși au ajuns ilegal în țară. Aceștia ard material lemnos pentru a se încălzi noaptea, căci dorm pe străzi. Primăria, poliția și Garda de Mediu nu se obosesc însă să facă nicio verificare sau să dea amenzi pentru a pune capăt situației. Asta în timp ce în alte județe poluatorii au fost ridicați cu mascații.

Și, dacă timișorenii care merg la muncă, medic sau la magazin au nevoie de declarații pe proprie răspundere, migranții care stau în grupuri de zeci sunt singurii cetățeni care se mai deplasează liberi prin Timișoara, după cum o arată imaginile de mai jos.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.