Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie de joc la Serviciul Înmatriculări Brașov: Programări de 2-3 săptămâni pentru numere provizorii

Bătaie de joc la Serviciul Înmatriculări Brașov. Cei care doresc să obțină numere provizorii primesc programări peste 2-3 săptămâni. Totul din cauza lipsei tipizatelor pentru înmatriculare. Afectați sunt și dealerii auto care nu-și pot vinde mașinile pentru că nu le pot oferi clienților numere provizorii de circulație. „Problema durează de mai bine de o săptămână. Mergem la ghișeu și cerem formularul pentru 10-15 mașini și primim doar pentru cinci. Vă dați seama în ce postură ne aflăm noi față de client. Omul a plătit mașina și vrea să se bucure de ea. Trebuie să-i amânăm pe oameni de pe o zi pe alta. Mulți clienți ne-au amenințat că vor cere anularea contractului de vânzare-cumpărare”, ne-a declarat reprezentantul unei reprezentanțe auto, potrivit brasovstiri.ro.

Citește și: Directorul Spitalului Colentina ÎL CONTRAZICE pe Horațiu Moldovan: Pacienții cu boli GRAVE ar mai fi trăit 30 de ani dacă nu luau coronavirus

Pentru brașovenii care și-au achiziționat singuri mașini din import situația este mult mai gravă, oamenii sunt respinși pe bandă rulantă. Rămâne varianta audienței la comandant, dar aici au prioritate reprezentanțele auto. Zeci de brașoveni se plâng că bat zilnic drumil la Serviciul de Înmatriculări în speranța că vor obține numerele provizorii. Totul în zadar.

Funcționarii de la ghișee se scuză spunând că de vină este Imprimeria Națională care nu a onorat comanda de tipizate. Nu există niciun termen pentru sosirea acestor imprimate la Brașov. Până la sositea tipizatelor brașovenii vor fi umiliți zilnic în fața Serviciului de Înmatriculări Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.