Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie generală în București între mai mulți polițiști și doi bărbați: polițiștii, anchetați pentru modul în care au intervenit

politia nu treceti

Secția 5 Poliției Capitalei a fost sesizată vineri, în jurul orei 02:45, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 din București mai multe persoane tulbură liniștea publică. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție care au identificat doi bărbați de 31 și 40 de ani.

Citește și: Gabriela Firea: 'Sunt lucruri care rămân, care se văd. Și care nu pot fi anulate nici cu 100 de invective'

„La momentul legitimării bărbații au devenit agresivi fizic și verbal la adresa polițiștilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora. În urma acestui eveniment un polițist a fost rănit ușor. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Jusecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Cu privire la anumite declarații apărute în spațiul public, în legătură cu modul de intervenție al polițiștilor, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a dispus verificări prin structura de control intern.

Precizăm faptul că bărbatul de 31 de ani a fost transportat, pentru o evaluare medicală, la o unitate sanitară, având în vedere faptul că a acuzat anumite probleme medicale.

Persoana a fost transportată, fără utilizarea vreunui mijloc de imobilizare.

De asemenea, a fost solicitat echipaj de prim ajutor și pentru polițistul care a fost rănit la nivelul brațului”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.