Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bătaie' în PNL pentru europarlamentare. Orban, Blaga şi Antonescu ar putea deschide lista

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că nu ar fi rău dacă primele nume pe lista PNL a candidaților pentru alegerile parlamentare să fie„Ludovic Orban,Vasile Blaga și Crin Antonescu”.Liderul PNL a anunțat că până acum s-au înscris pe listă Cristian Bușoi, Mircea Hava și alți liberali, informează Mediafax.

„A început înscrierea pe listă. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aștept cu interes candidaturi. Și-au anunțat candidatura Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Marian Marinescu, cam aștia candidează. Sunt mulți colegi care mi-au cerut să candidez, evident poate mulți nu mi-au cerut că mă iubesc. Unii mi-ar fi cerut „candidează tu că dacă nu obținem scorul pe care îl așteptăm, tu o să răspunzi personal, alții probabil m-au invitat să candidez sperând că voi crește scorul partidului ”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Care sunt SINGURELE vitamine de care ai nevoie în fiecare zi

Întrebat dacă primele trei nume de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare ar putea fi Ludovic Orban, Vasile Blaga și Crin Antonescu, liderul PNL a susținut că „nu ar fi rău”, dar nu poate da momentan răspunsul.

Acesta a susținut că până în prezent Crin Antonescu nu s-a înscris pentru candidatura la alegerile europarlamentare, însă mai are timp până pe 1 octombrie.

Despre Vasile Blaga, Ludovic Orban a precizat că nu și-a exprimat încă dorința de a candida, dar ar reprezenta o candidatură puternică.

„În măsura în care va candida, este o candidatură puternică pe care eu o privesc cu ochi buni”, a conchis Orban, precizând că deși PNL are între 28-30% în sondaje, „nu se îmbată cu apă rece”, alegerile pentru europarlamentare fiind unele „ciudate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.