Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie în trafic la Ploiești: bărbații au tras cu pistolul, dar au folosit și alte obiecte contondente

www.observatorph.ro

Un conflict spontan izbucnit în trafic chiar în ziua de Paști a degenerat, iar unul dintre participanți a fost reținut pentru 24 de ore. În timpul bătăii dintre cei trei scandalagii, s-au folosit obiecte dure, dar și un pistol de tip airsoft.

Potrivit Poliției Prahova, conflictul a izbucnit duminică seara, după ora 21.00, în trafic, în zona Parcului Municipal Vest Ploiești.

Oamenii legii au fost anunțați despre bătaia izbucnită prin apel la 112.

„Polițiştii au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbați ar fi fost loviți în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent. Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate”, au transmis, luni, reprezentanții Poliției Prahova.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind duși la sediul poliției unde, în prezent, se administrează probatoriul. Unul dintre autori a fost deja reținut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.