Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie în USR pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Iaşi

sigla USR
USR

Liderul grupului de consilieri locali USR Iaşi, Răzvan Timofciuc, a anunţat, vineri, că se înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Iaşi, după ce deputatul Cosette Chichirău afirma, cu câteva zile în urmă, că îşi doreşte să candideze din nou pentru Primărie, anunță news.ro.

Răzvan Timofciuc a anunţat, vineri, pe grupurile interne ale partidului că se înscrie în cursa pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Iaşi.

Totodată, el a lansat şi o platformă online, în care a afirmat că este nevoie de schimbarea actualului sistem "falimentar" din Primărie.

"E nevoie să păşim într-o altă etapă a vieţii noastre ca oraş, cu oameni rupţi de tarele trecutului, oneşti, curajoşi şi care slujesc doar interesul public", a explicat Răzvan Timofciuc.

În urmă cu câteva zile, deputatul Cosette Chichirău declara, într-un interviu pentru Ziarul de Iaşi, că îşi doreşte să candideze pentru Primăria Iaşi şi că se pregăteşte pentru acest lucru.

Ea nu a precizat însă modalitatea prin care va fi desemnat candidatul USR la Primăria Iaşi.

În 2020, Cosette Chichirău a candidat din partea USR pentru Primăria ieşeană, fiind învinsă de edilul în funcţie, liberalul Mihai Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.