Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie într-un autobuz, în Baia Mare: Trei tineri s-au luat la ceartă cu două femei care le-au reproşat că au circulat fără bilet

politie bun

Poliţiştii maramureşeni au deschis un dosar penal după un scandal care a avut loc, vineri, într-un autobuz care circulă în municipiul Baia Mare. Trei tineri s-au luat la ceartă cu două femei, după acestea le-au reproşat că au călătorit fără bilet, iar un bărbat de 22 de ani a lovit-o pe una dintre femei, după care a fugit, informează News.ro.

Incidentul a avut loc vineri, iar un călător, martor la scandalul iscat în mijlocul de transport în comun, a sunat la 112.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat doi tineri de 20 şi 22 de ani şi două femei de 45 şi 47 de ani. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că între trei tineri şi cele două femei s-a iscat un scandal pe motiv ca tinerii circulau fără să deţină bilet de călătorie. În urma conflictului, un tânăr de 22 de ani a agresat-o fizic pe femeia de 47 de ani, iar ulterior a fugit”, transmite Poliţia judeţeană Maramureş.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au deschis, în urma incidentelor, un dosar penal în care fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.