Unul dintre participanții la scandal a primit o sticlă în cap și a căzut inconștient, anunță vasiledale.ro. Sursa citată susține că la fața locului au intervenit cinci echipaje ale poliției și trupele speciale din cadrul IPJ Maramureș.

Surpriză de proporții la alegerile din Rusia - Partidul lui Putin, în corzi

Tânărul rănit a ajuns la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații medicale, iar ceilalți tineri au fost duși la sediul IPJ pentru audieri.

IPJ Maramureș a oferit mai multe detalii: „Azi-noapte, la ora 03.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 că într-un local public de pe strada Independenței, din Baia Mare, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Echipajul de ordine și siguranță publică, deplasat de urgență la fața locului a identificat și condus la sediul poliției patru băimăreni, cu vârste cuprinse între 20 si 34 ani. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuțit.

Polițiștii au întocmit dosar penal si continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.