Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie la Primăria Capitalei - Un consilier PSD, dezvăluiri incendiare din culise: 'Scandalul a pornit de la decizia CEx București'

PSD
PSD sigla

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și primarul Sectorului 6 și președintele PSD București, Gabriel Mutu, au fost protagoniștii unui scandal care se pare că s-a lăsat și cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei. Marius Pavel, consilierul general al PSD, a povestit la Antena3 întreg incidentul.

„Scandalul a pornit de la decizia CEx București de îndepărtare a domnului viceprimar din funcție. A fost întreruptă ședința de consiliu, după care ne-am strâns la grupul PSD din cadrul Consiliului General, începând o discuție în contradictoriu între domnul primar și președinte interimar al PSD și domnul viceprimar. S-au aruncat acuzații de o parte și de alta. La un moment dat, domnul viceprimar a fost lovit de domnul Mutu cu o sticlă de apă într-un acces necontrolat de nervi. Anterior acestei discuții, ședința a fost întreruptă de domnul Gabi Mutu și ne-am retras pentru consultări”, a spus Marius Pavel, consilierul general al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.