Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO UPDATE - Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mălin Bot

UPDATE Protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat.

UPDATE Pleșoianu 'țipă' către Iohannis din mijlocul protestatarilor de la Palatul Cotroceni: 'O acoperă pe Kovesi'

UPDATE ”Într-un singur loc din ţară, aici, la Palatul Controceni, se pare că nu s-a auzit de portocalele de Ploieşti. Domnul Iohannis este într-o derută logică totală, lucru care este foarte grav pentru toată lumea, indiferent ce simpatii politice avem. Domnul Iohannis a spus că nu a ascultat probele audio, că nu a citit nici stenogramele, dar s-a pronunţat că este o încercare foarte jalnică a unor penali. Atunci de ce te exprimi, de unde ştii ce vorbeşti?”, a spus Pleşoianu.

La rândul său, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a precizat că nu este vorba despre numărul de manifestanţi care ies în faţa Palatului Controceni, ci despre mesajul pe care aceştia doresc să-l transmită.

El a spus că ”fiecare om are dreptul la o judecată corectă” şi a apreciat că ”abuzurile trebuie să înceteze”.

Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi sunt la faţa lolcului.

UPDATE La protest a ajuns și Ingrid Mocanu.

UPDATE Avocata Laura Vicol e și ea la protest.

UPDATE Aproximativ 100 de oameni protestează în fața Palatului Cotroceni. ”Jos Iohannis!”, scandează oamenii.

UPDATE La proteste se află și Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI.

Citește și: Mihai Bendeac, decizie RADICALĂ! Actorul a anunțat SFÂRȘITUL

UPDATE ”A venit democratul Bot, care când protestează cineva pentru ce nu îi convine, vine și el. E un protest cu portocale, cu portocale adevărate. Am adus o portocală de Tenerife. Dacă era și Klaus Iohannis aici, îi dădeam și lui. Îi cer să nu mai facă declarații consideraându-ne pe toți niște proști, nu suntem toți un popor de proști. Să nu mai zică românii mei, pentru noi nu suntem românii lui, eu nu mă consider românul lui. Facem chetă să stea în Tenerife.”, a spus Liviu Pleșoianu.

S-a lăsat cu bătaie la protestul de la Palatul Cotroceni! Deputatul Liviu Pleșoianu, de la PSD, participă, alături de mai mulți bucureșteni, la un protest. Acolo și-a făcut apariția și Mălin Bot. Acesta a fost huiduit de protestatari, care le-au cerut jandarmilor să îl îndepărteze. Bot nu a vrut să plece și s-a ajuns la îmbrânceli. Unul dintre manifestanți i-a dat cu pumnul în mână. Jandarmii încearcă să îl ducă pe Bot la dubă, dar acesta refuză. Sandy Matei, cel care l-a bătut pe bătrânul din fața Palatului Victoria, e și el, alături de alți protestatari din fața Guvernului, la Cotroceni, pentru a-i provoca pe cei care manifestează împotriva lui Kovesi și Iohannis.

”Acesta e un protest ilegal, neautorizat. Aplicați legea!”, le-a spus Bot jandarmilor. ”Bă, derbedeule, pleacă, bă!”, strigă oamenii.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

”Azi, la ora 15.00, voi consuma portocale pe dealul Cotroceni. Portocale sanatoase, nu de Ploiesti...Eu merg acolo pe 'persoană fizică', ca să spun așa, pentru că acum două zile am constat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această țară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt 'portocalele de Ploiești', cât de dăunătoare sănătății democrației noatre sunt 'portocalele de Ploiești', este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată țara s-a aflat.”, e mesajul lui Pleșoianu pentru cei care vor să îl însoțească.

Alături de Pleșoianu, un alt contestatar al șefei DNA, Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, a anunțat că va fi prezent.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

”La ora 15, astazi, va asteptam la portocale.La palatul Cotroceni, Initiativa Romania 3.0 da un prim semnal ca nu se mai poate asa. Ca libertatea romanilor e mai presus de orice.Ne vedem acolo, vine si Liviu Plesoianu si multi alti oameni din initiativa.”, e mesajul lui Dragomir.

știre în curs de actualizare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.