Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie mare pentru șefia FIFA! Un elvețian îi vrea locul lui Blatter

E concurență imensă pe locul de șef al FIFA. După acuzațiile uluitoare de corupție la adresa lui Sepp Blatter și îndepărtatea acestuia, mai mulți candidați se bat pentru acest scaun. Ultimul pe listă e elveţianul Gianni Infantino, secretarul general al UEFA.

În condiţiile în care preşedintele UEFA, Michel Platini, a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile de comisia de etică a FIFA, iar candidatura sa la preşedinţia forului fotbalistic mondial nu va fi examinată pe perioada suspendării, UEFA va anunţa un plan B. Gianni Infantino se va prezenta la alegerile prezidenţiale după ce a discutat săptămâna trecută despre acest lucru cu Platini. Comitetul Executiv al UEFA a decis candidatura elveţianului, anunță L'Equipe.

Infantino s-ar fi întâlnit deja cu oficiali ai Confederaţiei asiatice la Doha. Dacă Platini va putea în cele din urmă să se prezinte, elvețianul  îşi va retrage candidatura. În caz contrar, UEFA va putea avea un candidat serios şi, în cel mai rău caz, va putea influenţa rezultatul alegerilor.

Şi-au mai depus candidatura Şeicul Salman Bin Ebrahim Al Khalifa din Bahrain, sud-africanul Tokyo Sexwale, prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein, francezul Jerome Champagne şi David Nakhid, fost internaţional din Trinidad-Tobago.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.