Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie sângeroasă cu 100 de oameni în Republica Daghestan: haos pe străzi

impact.ro
pumn, bataie

Un incident de amploare, la care au luat parte peste o sută de persoane, a avut loc în Republica Daghestan - anunţă Serviciul de presă al Ministerului rus al Afacerilor Interne, informează Rador Radio România.

Locuitorii din capitala Mahacikala au organizat un masacru chiar într-o stație de autobuz. Aproximativ 100 de locuitori din Mahacikala s-au certat, s-au agresat fizic, au folosit arme într-o stație de autobuz, din cauza unei dispute de pe rețelele de socializare, anunţă canalul de Telegram Readovka.

Potrivit martorilor oculari, mulțimea s-a adunat în jurul stației de autobuz și a organizat o bătaie sângeroasă. Poliția a ajuns la locul incidentului şi a intervenit în forţă. Forțele de securitate nu au reușit să-i rețină pe toți participanții la incident. Mulți au reuşit să fugă când au văzut mașinile poliției.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat în cadrul unui briefing că autorităţile federale de la centru nu se vor implica în clarificarea acestui incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.