Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia pentru casa lui Klaus Iohannis NU s-a încheiat: 'Au încercat să oculteze toate legile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a pierdut cea mai importantă casă în această săptămână. Totul s-a întâmplat la Curtea de Apel Piteşti. Deşi se credea că decizia este definitivă, se pare că nu este aşa. Avocatul adversarilor şefului statului a spus în  direct la România TV că lupta nu s-a încheiat. Mai există cel puţin două procese pe această casă. Curtea de Apel Pitesti a respins miercuri contestatia in anulare formulata de familia presedintelui Klaus Iohannis in procesul privind casa din Sibiu pierduta in instanta. Hotararea Curtii de Apel Pitesti este irevocabila.

Citește și: SCANDAL O profesoară a întreținut relații sexuale cu un elev, într-un parc / FOTO

Pe rolul instantelor din Sibiu si Alba Iulia mai exista cel putin trei procese care au ca obiect anularea unor acte cu privire la imobilul pierdut de familia Iohannis. Rodica Bastea a dechis anul trecut la Tribunalul Sibiu doua actiuni, prin care se solicita acelasi lucru, si anume, constatarea nulitatii certificatului de mostenitor, socotit drept fals si anulat deja in justitie. Rostul acestor actiuni ar fi blocarea intabularii de catre stat a imobilului pierdut in instanta, conform hotnews.ro. La aceste doua actiuni in justitie, se mai adauga o speta aflata pe rolul Curtii de Apel Alba Iulia care are ca obiect "anulare act (revizuire)".

Citeşte şi: Irakul a lansat atacuri aeriene în Siria: Ce ținte au fost vizate

"Vor să o resusciteze pe Ghenea Maria. Revendică moştenirea pe 1-2 din casă, dar şi a celeilalte case de 10 apartamente. În al doilea proces, aceeaşi doamnă, prin aceeaşi avocaţi, atacă statul român şi certificatul acesteia. Ei fac aceste două procese aberante şi au încercat să oculteze toate legile de drept şi să se judece doar cu Ministerul de Finanţe şi cu pirmăria Oraşului Sibiu. Aceste procese sunt pe rol. Cel mai grav e că domnul şi doamna Iohannis au atacat cu recurs decizia din 1999. Aşteptăm în continuare parcursul.", a spus avocatul Virgiliu Vulcan la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.