Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia pentru viață în sistemul sanitar din Sibiu: trei pacienți pentru care nu sunt locuri în ATI Sibiu au fost duși în Mureș

spital israel bolnavi coronavirus

Trei pacienți care așteaptă un loc în terapia intensivă din Sibiu vor fi duși la ATI la Târgu-Mureș, a anunțat Raed Arafat, relatează Mediafax.

Raed Arafat a spus, în urma vizitei făcute în Sibiu, că la Spitalul Militar se suplimentează vineri cu 5 paturi locurile la terapie intensivă.

„Astăzi, până se suplimentează locurile, trei pacienți de terapie intensivă pentru care nu s-au găsit locuri urmează să plece la Târgu Mureș, unde există locuri libere în acest moment și unde de mâine se va suplimenta cu încă 10 paturi”, a afirmat Arafat.

„Soluția optimă pentru aceste situații este prevenirea și reducerea numărului cazurilor, iar acest lucru nu se poate face decât cu implicarea fiecărui individ dintre noi”, a adăugat Arafat.

Începând de luni, se instituie carantină în municipiul Sibiu, cu localitatea Șelimbăr și Cartierul Arhitecților, precum și la Tălmaciu și Cisnădie. Carantina va dura două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.