Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Batalionul Dubai' - Parlamentarii ucraineni care stau la plajă în Emiratele Arabe Unite (Video)

F. P.
Fair Observer
Dubai

Cetățeni ucraineni bogați, politicieni și miliardari și, odată cu ei, mulți bani ucraineni s-au mutat în Emiratele Arabe Unite odată cu începutul invaziei pe scară largă declanșată de Rusia, notează publicația ucraineană Pravda.

„Din cauza distanței mari față de Ucraina, aici nu veți vedea plăcuțe de înmatriculare ucrainene pe mașini. Prin urmare, este necesar să căutați milionarii și miliardarii ucraineni într-un alt mod, nu mai puțin clasic - în cele mai scumpe hoteluri, restaurante și buticuri”, arată jurnaliștii pravda.com.ua.

Potrivit interlocutorilor publicației, din rândul politicienilor și oamenilor de afaceri, deputații Natalia Korolevska și soțul ei Yuri Solod, Vadim Stolar s-au mutat deja în Dubai, deputatul Suto Mamoian zboară adesea în vizită .

Iuliei Timoșenko îi place să se odihnească în Dubai cu familia sa, oligarhul Valeri Khoroshkovski locuiește acolo, omul de afaceri Vilen Shatvorian, care este un apropiat al fostului ministru de interne Arsen Avakov, și chiar și prezentatorul TV Savik Shuster petrece mult timp pe malurile Golfului Persic.

În Dubai, VIP-urile ucrainene se simt protejate, deoarece în UE există o monitorizare financiară, iar sub palmierii din Emiratele Arabe Unite, nimeni nu întreabă de unde provin banii, mai notează Pradva.

Mai multe în reportajul din "Ukrainian Pravda":

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.