Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătăuşul de la mitingul PSD de la Braşov, identificat abia după două zile. Iniţial, jandarmii au 'săltat' victima (VIDEO)

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Bărbatul care a luat la bătaie, duminică, un alt bărbat care striga lozinci împotriva PSD, la mitingul de susținere a social-democraților din Brașov, a fost găsit de polițiști. Acesta are 75 de ani și este cercetat penal pentru lovire și alte violențe, transmite MEDIAFAX.

Presupusul agresor este un bărbat din Brașov, în vârstă de 75 de ani, acesta fiind identificat de polițiști la trei zile după incident.

CITEȘTE ȘI: Risc de CANCER: La ce temperatură trebuie băut ceaiul şi de ce

„Polițiștii din cadrul Secției 1 Politie Brașov au identificat agresorul în persoana unui bărbat în vârstă de 75 ani din municipiul Brașov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul agresat nu a depus plângere”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie, duminică, la mitingul PSD desfăşurat în Piaţa Sfatului din Braşov, după ce unul dintre ei a strigat lozinci împotriva PSD. Bărbatul lovit a fost dus în duba Jandarmeriei, „pentru a fi izolat de ceilalți participanți la manifestare”, potrivit reprezentanților Jandarmeriei Mobile Brașov. Căutarea agresorului a început imediat după incident, spun jandarmii brașoveni, în condițiile în care acesta dispăruse în mulțime.

După încheierea mitingului, cazul a fost preluat de Secția 1 Poliție Brașov, pe raza căreia se află locul în care s-a desfășurat evenimentul.

CITEȘTE ȘI: Vrei să nu mai ai probleme cu tensiunea arterială: Consumă fructul minune .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.