Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BATJOCURĂ Un bărbat cu simptome de COVID, vaccinat, a MURIT după ce a fost plimbat TREI zile între spitale: Avea, de fapt, pneumonie

Shutterstock
spital terapie intensiva

Un bărbat de 46 se ani, cu simptome COVID, a murit după ce a fost plimbat între spitalele din Galați. Totul a ținut trei zile, iar pacientul a fost internat doar când starea lui s-a agravat. Ulterior, s-a dovedit faptul că bărbatul nu avea COVID, ci pneumonie. Soția lui a făcut plângere.

Reclamația a fost depusă la Spitalul Clinic de Urgență din Galați. Femeia reclamă faptul că soțul ei a încercat timp de trei zile să primească ajutor medical. El a așteptat zeci de ore pe băncile din curtea spitalului, i s-a refuzat internarea și a fost trimis acasă de mai multe ori deși se simțea din ce în ce mai rău, având febră și dureri în spate, povestește soția. În a treia zi, a ajuns din nou la spital în stare gravă și a fost introdus într-un container din curtea Spitalului Județean Galați unde a fost văzut de un medic. Ulterior, testul PCR a confirmat faptul că bărbatul nu avea COVID, scrie Mediafax.

Soția lui spune că era vaccinat cu ambele doze și că nu avea probleme medicale. Ea consideră că bărbatul a murit de pneumonie deoarece nu a fost văzut de niciun medic timp de trei zile.

„A venit acasă, toată noaptea i-a fost foarte rău, iar luni dimineață a venit iarăși salvarea, l-a dus la spital, unde l-au băgat într-un container și i-au pus o mască de oxigen la gură. Între timp, și testul PCR ieșise negativ. Abia luni după-amiază l-a văzut un medic internist, care a spus că trebuie transferat la Spitalul TBC, deoarece are saturația mică. L-au plimbat degeaba la TBC, unde a fost refuzat, pentru că ei nu au concentratoare de oxigen mari. A fost trimis înapoi la Spitalul Județean, unde a mai așteptat câteva ore. Abia spre seară m-a sunat și mi-a spus că-l transferă la ATI. A ajuns să fie grav din cauza lor, pentru că el a venit la spital încă de vineri, dar nu au vrut să se uite la el și să-i dea un tratament. Din păcate, marți dimineață s-a întâmplat nenorocirea, și m-au anunțat că soțul meu a murit. Era un om fără probleme de sănătate”, a declarat Adriana Chirilă, soția bărbatului decedat.

Soția a depus plângere la spitalul unde a fost înregistrat decesul. „Cu privire la aspectele sesizate în plângerea depusă în cursul zilei de ieri la secretariatul unității s-au demarat deja verificari urmând ca rezultatele să fie comunicate petentei în termenul legal“, a precizat Violeta Șapira, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.