Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băut și drogat, un tânăr a fost prins la volan în Hunedoara cu o viteză de 222 de km/h

Agerpres
politia rutiera

Un şofer de 22 de ani, din municipiul Hunedoara, a rămas fără permisul de conducere pentru şase luni şi va trebui să plătească o amendă de 4.930 de lei, după ce, duminică, a fost prins de poliţişti circulând cu viteza de 222 de km/h pe DN 68, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, anunță Agerpres.

Potrivit poliţiştilor, şoferul consumase droguri şi alcool înainte de a urca la volan, fiind depistat pozitiv la testarea cu aparatele drugtest şi alcooltest.

Tânărul conducea un autoturism pe DN68, în afara localităţii Hunedoara, când a fost înregistrat cu aparatul radar, de un echipaj al Poliţiei Haţeg, având viteza de 222 km/h, în condiţiile în care pe acel sector de drum limita maximă admisă de lege este de 90 km/h.

"Conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea, fiind oprit de poliţiştii din cadrul Poliţiei Hunedoara, pe raza localităţii Nădăştia de Sus. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat şi pozitiv la testarea cu aparatul drugtest. Tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare totală de 4.930 lei, i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 180 de zile, fiind eliberată dovada fără drept de circulaţie", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.