Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băuturile alcoolice de la Campionatul Mondial din 2022 vor fi subvenționate pentru fani

Băuturile alcoolice de la Campionatul Mondial din Qatar care va avea loc în anul 2022 vor fi subvenționate grație unui acord care va fi propus de organizatorii turneului, relatează mediafax.

Un pahar de bere în Doha costă în mod normal în jurul sumei de 10 lire sterline, dar acest acord va permite scăderea prețului în perioada Campionatului Mondial și va facilita comercializarea alcoolului. Pe lângă prețul mai mic și locațiile mai numeroase care vor comercializa băuturi alcoolice, barurile vor organiza seri când prețurile vor fi reduse cu 50%.

Într-un comunicat oficial, Nasser al-Khater, directorul executiv al Campionatului Mondial din 2022, a declarat, conform The Guardian: ”Alcoolul nu este parte a tradiției noastre. Cu toate acestea, ospitalitatea este. Alcoolul nu poate fi cumpărat aici la fel de ușor precum în alte părți ale lumii, însă vrem ca, pentru Cupa Mondială, să ne asigurăm că este accesibil fanilor care vor să bea cea, așa că încercăm să găsim niște locații amenajate special pentru fanii care vor să bea alcool, pe lângă hoteluri”.

Consumul de alcool este strict interzis în Qatar. Oamenilor le este interzis să consume băuturi alcoolice în spații publice, câteva spații amenajate special în hoteluri fiind singurele locuri unde este disponibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.