Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayer Leverkusen poate să egaleze recordul de invincibilitate al lui Bayern München

wikipedia
bayer leverkusen

Echipa germană de fotbal Bayer Leverkusen, neînvinsă în cele 31 de meciuri ale sezonului în toate competiţiile, poate egala, dacă nu pierde pierde sâmbătă la Heidenheim, recordul de invincibilitate al lui Bayern Munchen, care nu a cunoscut înfrângerea în 32 de partide disputate între decembrie 2019 şi septembrie 200, transmite DPA.

Antrenorul Xabi Alonso a spus înainte de meci că ar fi ''fericit'' dacă jucătorii săi ar egala acel record, care ar fi ''pur şi simplu rezultatul sezonului'' pe care îl are echipa, potrivit Agerpres.

Antrenorul basc este însă circumspect înaintea meciului cu promovata Heidenheim, care ocupă locul nouă şi nu a mai cunoscut înfrângerea în ultimele opt jocuri.

''Acesta va fi unul dintre cele mai grele meciuri în deplasare ale sezonului. Heidenheim are o formă bună şi este greu să mergi acolo şi să joci. Au o energie bună, ca noi, şi ar trebui să fie un joc grozav. Sunt una dintre cele mai bune echipe din ligă. Ştim că fiecare meci este important, mai avem încă 13 meciuri. Ne concentrăm pe cel cu Heidenheim. După aceasta, vom lua meci după meci'', a spus Alonso, fericit să aibă din nou o echipă completă după încheierea Cupei Africii pe Naţiuni.

Leverkusen are în clasament un avans de cinci puncte faţă de Bayern Munchen, care joacă duminică la Bochum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.