Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Germaniei

www.goal.com
Bayern Munchen

Bayern Munchen a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Germaniei. Elevii conduși de Niko Kovac s-au impus pe terenul formației Hertha Berlin, scor 3-2, după prelungiri.

Gazdele au deschis scorul după doar trei minute, când Maximilian Mittelstadt a șutat de la marginea careului și l-a învins pe Ulreich. Campioana Germaniei a replicat imediat, iar Serge Gnabry a egalat în minutul 7, stabilind astfel și scorul pauzei.

În debutul actului secund, Gnabry a lovit din nou și i-a adus pe bavarezi pentru prima dată în avantaj în partida de pe Olympiastadion. Formația din Berlin nu a cedat, iar Selke a restabilit egalitatea în minutul 67, după o eroare a fundașului Hummels. S-a intrat în timpul suplimentar, unde Kigsley Coman a adus calificarea în sferturile de finală a Cupei Germaniei pentru Bayern, după reușita din minutul 98.

Tragerea de sorți pentru stabilirea meciurilor din "sferturi" va avea loc pe 10 februarie, echipele calificate în această fază fiind: Bayern Munchen, FC Augsburg, Werder Bremen, Hamburger SV, FC Heidenheim, RB Leipzig, Schalke 04 și SC Paderborn.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.