Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen a prezentat noul său teren din cristale LED

gds.ro
baschet

Echipa germană de baschet va disputa meciul său de debut în noul sezon din "Basketball Bundesliga" (BBL) pe un teren din cristale LED de înaltă tehnologie, o inovaţie care a fost testată luni de fostul baschetbalist Steffen Hamann, în prezenţa presei, informează EFE, potrivit Agerpres.

"Eram puţin îngrijorat că era prea ferm, dar vibrează aproape mai bine decât un parchet", a declarat fostul internaţional german pentru postul de televiziune BR24 Sport, după ce a testat noul teren timp de aproximativ cincisprezece minute.

Suprafaţa, care are două straturi de sticlă laminată cu o grosime de cinci milimetri şi o folie de siguranţă, recreează terenul de joc original, folosind linii de marcaj LED (Light Emitting Diode - dioda luminescenta) situate sub podea.

Terenul oferă, de asemenea, o elasticitate optimă şi o absorbţie a şocurilor pentru sportivi, precum şi o aderenţă adecvată.

Suprapunerile, experienţa grafică şi posibilităţile de a proiecta tot ceea ce se poate imagina, de la statistici la videoclipuri, sunt "uimitoare", a declarat Hamann, citat de "Suddeutsche Zeitung".

Fanii baschetului vor putea asista la premiera mondială a acestei suprafeţe de ultimă generaţie, vineri, cu ocazia meciului dintre Bayern Munchen şi Mitteldeutsche BC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.