Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen a renunțat la tehnicianul Niko Kovacs: Ruptura s-a produs în urma eșecului suferit de bavarezi în fața grupării Eintracht Frankfurt

www.agerpres.ro
Bayern - PSG

Niko Kovacs (48 de ani) nu mai este antrenorul echipei Bayern Munchen. Campioana Germaniei a făcut anunțul oficial pe pagina de Twitter, printr-un comunicat în care au anunțat că părțile și-au dat mâna și au decis încetarea colaborării, potrivit Mediafax.

Ruptura s-a produs în urma eșecului suferit de bavarezi în fața grupării Eintracht Frankfurt, cu scorul de 1-5, din ultima etapă de campionat. Șefii de pe Allianz Arena au decis că e nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice pentru a da un refresh echipei. Pentru Bayern Munchen, aceasta a fost a treia înfrângere în primele 10 etape disputate în Bundesliga.

"Niko Kovac nu mai este antrenorul lui Bayern Munchen. Asta au decis, în această duminică, de comun acord, Uli Hoeness, preşedintele FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, CEO-ul lui Bayern, şi Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayen", se precizează în comunicatul grupării bavareze.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

În urma acestei demiteri, presa internațională a oferit două nume de antrenori, care ar putea prelua banca tehnică de pe Allianz Arena. Portughezul Jose Mourinho sau italianul Massimiliano Allegri ar fi pe lista scurtă a conducerii echipei Bayern Munchen. Mauricio Pochettino, Ralf Rangnick sau Erik ten Hag sunt alte nume de tehnicieni apărute în presa din Germania și Italia.

Bayern Munchen se află doar pe locul patru în campionat, la patru puncte distanță de liderul din Bundesliga, Borussia Monchengladbach.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.