Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen îl dorește pe Leroy Sane de la Manchester City

goal.com
leroy sane

Leroy Sane (23 de ani) poate pleca de la Manchester City în această perioadă de transferuri, după ce a cucerit două titluri de campion, ambele sub comanda lui Pep Guardiola. Englezii de la Daily Record scriu că acesta se poate întoarce în ţara natală, Germania potrivit mediafax.

Bayern Munchen este clubul interesat de serviciile mijlocaşului german. Multipla campioană din Bundesliga a primit ”undă verde” din partea ”cetăţenilor” pentru a negocia cu impresarii lui Sane. Acesta nu a mai fost integralist din partia cu Cardiff, din Premier League, câştigată de Manchester City cu 2-0 pe 3 aprilie.

Bavarezii vor să ”betoneze” flancul stâng, deoarece se vor despărţi de unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria recentă a clubului, Frank Ribery. Francezul de 36 de ani va deveni liber de contract în această perioadă de transferuri. Rămâne de văzut ce sumă de transfer va oferi campioana Germaniei pentru mijlocaşul cotat la 100 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

Sane a semnat cu Manchester City în vara anului 2016, fiind transferat de la Schalke pentru impresionanta sumă de 50 de milioane de euro. Contractul său cu campioana Angliei este valabil până în vara anului 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.