Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen îl refuză pe Cristiano Ronaldo: 'Nu se înscrie în filosofia noastră'

smartradio.ro
Cristiano Ronaldo

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a recunoscut că a "evaluat" în plan intern posibilitatea de a-l achiziţiona pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, ca urmare a unei "oferte" primite de campioana en titre a Germaniei de a transfera jucătorul lui Manchester United, informează agenţia EFE.

"Am vorbit despre această chestiune. Opusul ar fi fost să nu facem treaba bine", a declarat pentru cotidianul Bild preşedintele lui Bayern Munchen, Oliver Kahn.

"Personal, cred că Cristiano este unul dintre cei mai buni jucători de pe planetă", a adăugat Kahn.

"Totuşi, pe lângă valoarea mare a jucătorului, posibilitatea de a-l aduce la echipă este exclusă, pentru că nu se înscrie în filosofia noastră", a mai spus Kahn.

Starul portughez Cristiano Ronaldo, revenit în Anglia la începutul acestei săptămâni, după ce a fost absent de la turneul estival al echipei de fotbal Manchester United, a început discuţiile cu conducerea clubului englez, care refuză în continuare să-i permită plecarea de pe Old Trafford în această vară.

Acest nou capitol al dosarului Cristiano Ronaldo a fost deschis marţi, după speculaţiile din ultimele săptămâni referitoare la posibila despărţirea a fotbalistului lusitan de United, formaţie la care a revenit în urmă cu un an.

Prima rundă a negocierilor dintre cvintuplul câştigător al Balonului de Aur şi oficialii lui Manchester United a avut loc la Carrington, în prezenţa impresarului jucătorului, Jorge Mendes, dar şi a fostului său mentor, Sir Alex Ferguson, invitat la această întâlnire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.