Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen îl vrea pe Ianis Hagi

romania tineret Ianis Hagi

Ianis Hagi (20 de ani) este asaltat de oferte după Campionatul European din Italia şi San Marino, unde reprezentativa României U21 s-a oprit în semifinale. După FC Barcelona şi Sevilla, un alt club gigantic poate intra în cursa pentru transferul fiului lui Gică Hagi.

Prestaţiile acestuia l-au adus în atenţia lui Bayern Munchen. Presa din Germania scrie că directorul sportiv al campioanei din Bundesliga a fost prezent pe arena din Bologna pentru a urmări partida tricolorilor cu elevii lui Stefan Kuntz, iar acesta a rămas impresionat de Ianis Hagi. Şi Borussia Dortmund a avut un reprezentant la meciul de la Bologna, pe directorul sportiv Michael Zorc, care l-a urmărit, printre alţii, şi pe Ianis.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

După ce România a fost eliminată de la Campionatul European, Gică Popescu a anunţat că există oferte pentru Ianis Hagi, acestea urmând să îi fie prezentate după sosirea în ţară: ”Zilele următoare se va lua şi o decizie finală în cazul lui Ianis. Nu ştie niciuna dintre ofertele care există pentru el. Nu sunt puţine. Mâine, poimâine, îi vom prezenta ce există. Vom face o analiză şi vom lua o decizie. Nu le pot spune acum, dar veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de Ianis Hagi. Oricare dintre jucătorii români poate primi o ofertă din străinătate. Trebuie văzut acum dacă vor şi cluburile noastre", a spus "Baciul", la Telekom sport.

Ianis Hagi a înscris în primul meci din Grupa C, cu Croaţia (4-1), dar şi în partida cu Anglia, încheiată cu scorul de 4-2 în favoarea tricolorilor.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.