Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen l-a refuzat în această iarnă pe Cristiano Ronaldo, dezvăluie directorul sportiv al bavarezilor

Ronaldo

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, l-a refuzat în această iarnă pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit directorul sportiv al clubului german de fotbal, Hasan Salihamidzic, într-un interviu acordat ziarului Bild, potrivit Agerpres.

"Am discutat despre Ronaldo. Dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (impresarul lui Ronaldo - n.red.), că nu este fezabil pentru noi. Pachetul general nu se potriveşte lui Bayern, nici financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei noastre", a declarat Salihamidzic.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a încercat să rămână la un club de top din fotbalul european după despărţirea de Manchester United, cu care şi-a reziliat contractul în luna noiembrie, înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Însă, în condiţiile în care s-a lovit doar de refuzuri, starul lusitan a acceptat în final oferta clubului Al-Nassr din Arabia Saudită, una foarte bună din punct de vedere financiar. Ronaldo a marcat vineri, din penalty, primul să gol în campionatul saudită, ajutând-o pe Al-Nassr să egaleze in extremis în partida cu Al-Fateh (2-2).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.