Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen, pusă la zid după o excursie în Ibiza

Radu Pop
www.goal.com
Bayern Munchen

Bayern Munchen, campioana din Bundesliga, a fost criticată dur de o parte dintre foştii săi fotbalişti şi antrenori pentru un "team-building" organizat în weekend în Ibiza, imediat după meciul pierdut sâmbătă la Mainz (1-3), scrie AFP.

Deja campioni ai Germaniei pentru al zecelea an la rând, jucătorii bavarezi au petrecut două zile în insula spaniolă, scopul acestei excursii fiind "întărirea colectivului", a explicat directorul sportiv Hasan Salihamidzic.

Această idee nu a fost deloc pe placul fostului mare mijlocaş german Lothar Matthaeus, care a estimat că nu-şi avea rostul călătoria pe insula cunoscută pentru petrecerile care au loc aici. "Mai ales după un meci ca acesta", a adăugat el pe canalul Sky. Campion mondial în 1990, Matthaeus a criticat faptul că jucătorii "pleacă în vacanţă" când fanii lui Bayern au fost nemulţumiţi de felul cum a jucat echipa la Mainz. El a declarat că antrenorul Julian Nagelsmann ar fi trebuit să se opună.

De aceeaşi opinie a fost Felix Magath, fost tehnician al lui Bayern, care "nu ar fi autorizat o asemenea călătorie". "Nu ştiu cum o echipă poate să spună: pentru noi, sezonul se termină cu trei săptămâni mai devreme", s-a întrebat antrenorul în vârstă de 68 de ani, acum la Hertha Berlin, locul 15 în campionat.

De asemenea, alte echipe din Bundesliga au spus că este nesportiv ca Bayern Munchen, deja campioană, să nu mai acorde atenție ultimelor etape.

Potrivit presei germane, nu au fost prezenţi toţi jucătorii. Au lipsit nume ca Manuel Neuer, Thomas Muller, Kingsley Coman, Dayot Upamecano şi Marcel Sabitzer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.