Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern: Thomas Muller, pozitiv la Covid-19, ratează derby-ul cu Dortmund

dw.com
Thomas Muller

Thomas Muller, atacantul lui Bayern Munchen, este pozitiv la Covid-19 şi va rata derby-ul de sâmbătă cu Borussia Dortmund din etapa a 9-a a Bundesligii, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Mai are unele simptome legate de răceală", a spus antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann, despre Muller, în vârstă de 33 de ani.

Nagelsmann a anunţat că va conta în meciul de la Dortmund pe mijlocaşul Joshua Kimmich. Testat pozitiv la Covid-19 la sfârşitul săptămânii trecute, Kimmich (27 de ani) s-a refăcut şi este apt de joc.

Tehnicianul Borussiei, Edin Terzic, a indicat că nu se va putea baza pe căpitanul său Marco Reus. Un mijlocaş ofensiv de 33 de ani, care poate evolua şi ca atacant, Reus s-a accidentat la glezna dreaptă în partida cu Schalke 04, pe 17 septembrie.

La Borussia va reveni în schimb fundaşul central Mats Hummels, absent miercuri în victoria din deplasare cu Sevilla FC (4-1) din Liga Campionilor.

Bayern, câştigătoarea ultimelor zece ediţii ale Bundesligii, este pe poziţia a 3-a clasamentului, cu 15 puncte, câte are şi Dortmund, ocupanta locului 4. Lider este Union Berlin, cu 17 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.