Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BCR a finalizat transferul de proprietate asupra clădirii Bucharest Financial Plaza către Immofinanz: valoarea tranzacției - aproximativ 36 de milioane de euro

bcr

Banca Comercială Română a finalizat transferul de proprietate asupra clădirii Bucharest Financial Plaza, fostul sediu al companiei din Calea Victoriei, către Immofinanz, valoarea tranzacției fiind de aproximativ 36 de milioane de euro, anunță banca.

Immofinanz intenționează să reamenajeze proprietatea, cu spații de înaltă calitate și cu nivel de certificare a construcției pentru dezvoltare durabilă Gold sau un alt nivel superior, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

“Bucharest Financial Plaza joacă un rol important în dezvoltarea urbană recentă. Clădirea a fost ridicată ca sediu Bancorex, fiind ulterior preluată de BCR. Această proprietate permite utilizări multiple și oferă acces excepțional la spații retail, restaurante și alte zone de relaxare din centrul Bucureștiului. Suntem încântați că avem un partener de încredere în Immofinanz, un grup imobiliar cu o experiență îndelungată în România și unul dintre cei mai mari clienți de tip corporate ai Erste Group. Immofinanz, care este un dezvoltator imobiliar de înaltă calitate în Europa, are capacitatea de a transforma acest obiectiv și de a-i valorifica și mai mult potențialul”, a declarat Michael Werner, Real Estate Management Executive Director în cadrul BCR.

“Acest acord reprezintă un pas important pentru Immofinanz în vederea consolidării portofoliului de birouri de înaltă calitate și a brandului de birouri myhive în București. În cadrul procesului de modernizare propus, am luat în considerare un spațiu mai mare pentru zona publică și o terasă verde, care credem că va deveni rapid un punct de atracție extrem de atrăgător pentru bucureșteni”, a declarat Dietmar Reindl, COO Immofinanz.

Clădirea Bucharest Financial Plaza este amplasată în aproprierea KM-ului 0 al Bucureștiului, lângă Centrul Vechi și se întinde pe o suprafață de 26.300 m2. Proprietatea a fost finalizată în 1998 și a fost modernizată în 2012.

BCR și-a mutat sediul în 2020, într-un spațiu cu o suprafața de 14.400 m2, localizat în Business Garden Bucharest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.