Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BCR finalizează implementarea unor soluții moderne de management al clienților: Noua platformă reprezintă o nouă etapă în strategia de digitalizare a companiei

BCR

New Business Dimensions anunţă finalizarea implementării unei soluţii moderne de management al clienţilor la BCR Social Finance IFN, potrivit unui comunicat al companiei, conform Agerpres.

Platforma Grafs Collections include multiple elemente de automatizare şi elimină procesele manuale de culegere, agregare şi procesare a datelor uzuale ale clienţilor companiei. Aplicatia Grafs pune la dispoziţia utilizatorilor datele necesare pentru derularea activităţii, precum şi rapoarte detaliate.

BCR Social Finance IFN, parte a grupului BCR şi Erste, oferă finanţare şi educaţie de business pentru antreprenorii din România. BCR Social Finance acţionează ca o întreprindere socială şi nu distribuie dividende, implicându-se activ în dezvoltarea economiei sociale şi digitalizarea micilor afaceri. Implementarea proiectului a durat trei luni şi a fost derulată 100% remote.

"Noua platformă reprezintă o etapă normală în strategia de digitalizare a companiei. Credem că tehnologia şi soluţiile digitale punctuale sunt instrumente utile în munca de zi cu zi, permiţând o comunicare fluidă şi mai rapidă. Acum accesul la informaţii centralizate este mult mai facil pentru fiecare membru al echipei noastre şi astfel se poate aloca mai mult timp relaţiei directe cu clienţii. Ceea ce pentru noi reprezintă un plus, întrucât produsele financiare furnizate de BCR Social Finance sunt flexibile şi personalizate, iar timpul dedicat consultanţei financiare pentru fiecare business este foarte important, "afirmă Claudia Oprea, Head of Collection Department, BCR Social-Finance.

Platforma dezvoltată de New Business Dimensions poate fi implementată pe infrastructura IT proprie a clienţilor, sau accesată din cloud, ca serviciu. Astfel, companiile pot beneficia de funcţionalităţi avansate de credit collection în orice scenariu le este mai avantajos: investiţie de capital (Capex) sau cheltuieli operaţionale (Opex). Soluţia funcţionează atât pe tehnologie Oracle cât şi Microsoft şi oferă acces securizat la date.

"Proiectul derulat la BCR Social-Finance a combinat tehnologia modernă cu expertiza New Business Dimensions în domeniul serviciilor financiare. Proiectul a fost derulat 100% remote, iar un aspect relevant a fost buna colaborare şi comunicare între membrii echipei comune, ceea ce arată un nivel ridicat de profesionalism şi experienţă. Rezultatul proiectului este un exemplu de creştere a eficienţei muncii prin automatizarea procesului de colectare. Indiferent de domeniu, angajaţii cu munca de birou pierd foarte mult timp căutând şi gestionând informaţiile necesare în derularea activităţii. Dincolo de funcţionalităţile specifice de collection, platforma îşi arată valoarea şi ajută utilizatorii să câştige timp şi să se concentreze pe calitatea muncii pe care o prestează. Acesta este până la urma rolul tehnologiei," afirmă Emanuel Oana, General Manager, New Business Dimensions.

Înfiinţată în anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3,5 milioane de euro in 2020, New Business Dimensions oferă clienţilor săi, atât din sectorul public cât şi privat, o gamă variată de soluţii şi servicii IT, bazată atât pe produsele proprii, dar şi pe portofoliul partenerilor de tehnologie. În prezent, compania se poziţionează ca principalul furnizor de soluţii software de Raportare şi Business Inteligence pentru piaţa financiar-bancară din România.

BCR Social Finance este o instituţie financiară ne-bancară (IFN) ce susţine dezvoltarea micilor întreprinzători prin credite adaptate nevoilor acestora. BCR Social Finance S.A. a fost înfiinţată în 2009 şi reprezintă asocierea dintre Erste Social Finance Holding GmbH (51%) şi Banca Comercială Română S.A. (49%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.