Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor: 'Înregistrările și alte detalii macabre ne distrag atenția de la ceea ce e cu adevărat important'

Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, susține că difuzarea înregistrării apelului Alexandrei la 112 nu aduce absolut nicio informație reală și nu servește unui interes legitim al publicului.

''Am lucrat ani de zile în presă. Înțeleg obligația jurnalistului de a-și informa publicul corect și complet. Însă difuzarea înregistrării apelului Alexandrei la 112 este o eroare. Există deja transcrierea acelor discuții și este suficient ca să înțelegem că operatorul a avut un comportament absolut odios. Difuzarea înregistrării nu aduce așadar absolut nicio informație reală. Nu servește unui interes legitim al publicului, ci doar curiozității unora. Mi se pare că dând curs unei astfel de curiozități facem un rău familiei și distragem atenția publicului de la lucrurile cu adevărat grave.

Nu despre înregistrările audio ar trebui să vorbim acum, ci despre cum este posibil ca STS să nu poată localiza un apel telefonic, iar cei vinovați să nu răspundă pentru nimic.

Citește și: SURPRIZĂ - Vacanța de vară s-ar putea prelungi, la cererea premierului Dăncilă: de câte zile se vor bucura în plus elevii

Cum este posibil ca procurorii să amâne nejustificat intervenția și iarăși nimeni să nu răspundă pentru nimic.

Cum este posibil să ajungă în sistem oameni incapabili să ia decizii, incapabili să-și facă profesia, incapabili să empatizeze măcar cu cei pe care ar trebui să-i apere. Și iarăși, cum este posibil ca nimeni să nu răspundă pentru nimic.

Acestea sunt întrebările reale. Toate celelalte, înregistrările și alte detalii macabre ne distrag atenția de la ceea ce e cu adevărat important.

Important este să-i pedepsim exemplar pe toți cei vinovați și să facem în așa fel ca astfel de tragedii să nu se repete.

Important este să majorăm pedepsele pentru infracțiunile grave. Important este să ne asigurăm că astfel de monștri sunt depistați din timp și sancționați extrem de dur.'', a scris Beatrice Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.