Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): La TVR nu mai merge cu `merge și-așa`. Trebuie să dăm o șansă noilor conduceri de la TVR și Radio România

facebook.com
Beatrice Tudor Betty

Parlamentul și-a făcut treaba astăzi și și-a îndeplinit funcția de control, penalizând conducerea TVR pentru modul defectuos în care a fost administrată societatea publică de televiziune. În comisiile pentru Cultură și mass-media din Camera Deputaților și Senatului am dezbătut pe larg motivele pentru care conducerea TVR trebuia demisă, motive care au fost prezentate și în plenul reunit de astăzi.

Pe scurt, esența este aceasta: TVR are un rol public mult prea important pentru a ne permite ca gestionarea să fie făcută prin metoda “merge și-așa.” Sunt convinsă că se vor găsi destul conspiraționiști care să denatureze motivele votului nostru de astăzi. Lor le spun doar să dea o șansă noii conduceri a televiziunii publice și abia apoi să ne critice, dacă sunt motive.

Eu, alături de toți colegii mei din PSD, ne dorim o conducere profesionistă, performantă și dedicată pentru TVR, o conducere care să readucă TVR locul și prestigiul meritat în rândul telespectatorilor români. Faptul că tot astăzi am validat în funcție și noii Președinți Directori-Generali ai TVR – Doina Gradea și ai Radioului Public – Georgică Severin, reprezintă dovada angajamentului nostru, al parlamentarilor, pentru susținerea activității acestor două entități publice importante, poate cele mai importante societăți publice din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.