Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BEC răspunde acuzațiilor PSD: Folosiți intrarea principală, e deschisă!

Inquam Photos/ Octav Ganea
Biroul Electoral Central

Reprezentanții PSD și-au trimis expertul electoral, Dinulescu Sorin, la Biroul Electoral Central pentru a verifica, conform legii, modul în care funcționează serverele care asigură sistemul informatic. Dinulescu nu a putut verifica existența în sediul BEC a serverelor și a sistemului informatic pentru că nu era nimeni în clădire. Cei de la PSD suspectează faptul că STS, de fapt, nu au instalat sistemul în sediul BEC și totul funcționează tot în sediul STS, ceea ce ar fi o încălcare a legii, pentru că un serviciu secret s-ar implica în desfășurarea alegerilor.

BEC a răspuns sâmbătă seară că expertul PSD nu a putut să intre pentru că ar fi greșit ușa și a încercat o intrare laterală, în loc de intrarea principală.

„Persoana mentionata s-a prezentat, in data de 09.11.2019, la ora 00.01, in fata unei intrari secundare a imobilului situat in strada Eugeniu Carada nr.1, Sector 3, Bucuresti, in care functioneaza si Biroul Electoral Central, care asigura, de regula, accesul in imobil al presei si al angajatilor unei alte institutii publice si care, in afara programului de lucru, este inchisa. Precizam ca expertii in tehnologia informatiei desemnati de partidele politice au drept de acces continuu si permanent la infrastructura informatica ce functioneaza la sediul BEC. Accesul acestora in sediul BEC se realizeaza prin intrarea principala, care era accesibila si putea fi utilizata si de catre expertul in cauza”, a transmis BEC.

Vezi si: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.