Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali, către galeria FCSB: 'Pe mine banii mă interesează, nu campionatul. Dacă suporterii vor să aştepte, bine, dacă nu, să se ducă la CSA'

www.looktv.ro
Gigi Becali bani

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că vrea să îşi impună punctul de vedere la echipă doar pentru a-şi proteja banii investiţi în jucători.

"Eu i-am trimis mesaje lui Iordănescu după ce a trimis notificare la club că de ce am spus eu că echipa joacă rău. Şi acolo scria că să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza. Adică tu ameninţi patronul? Negociezi cu el acasă şi după aia trimiţi notificare la club. Atunci mă aşteptam să mă sune, să-mi spună să nu mai vorbesc aşa. Să spună bărbăteşte, nu să trimită avocatul la Argăseală”, a declarat Becali.

Eu nu voiam să-l dau afară. Pe el l-a deranjat că am spus că nu joacă echipa. Dar eu spun şi acum că echipa nu juca nimic. Iar eu nu pot să-l ţin cu forţa. M-am băgat eu 10 etape? Nu. Asta deşi nu mergea bine echipa. Eu nu mă bag dacă merge echipa. Dar banii mei trebuie să îi protejez. Ce, să ajung ca Dinamo? Sau ca Vasluiul lui Porumboiu? Să ajung ca Negoiţă şi Copos? Nu, nu vreau să ajung aşa. Nu vreau ca banii mei să se ducă pe apa Sâmbetei. Şi atunci normal că mă bag să îmi protejez banii. Eu vând mai bine ca Italia, Belgia şi Anglia. Pe mine mă interesează banii, campionatul nu. Ce, rămân eu cu campionatul? Dacă suporterii vor să aştepte, bine, dacă nu, să se ducă la CSA. Eu nu mai sunt Steaua", a precizat finanţatorul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.