Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali îl DESFIINȚEAZĂ pe Lucian Filip, cel mai vechi jucător al echipei: 'Teja mi-a zis că nu poţi să faci posesia cu Filip, cu mijlocaşi lenţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
teja becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, în cadrul conferinței de presă în care Mihai Teja a fost prezentat drept noul antrenor al echipei, că acesta i-a spus că Lucian Filip, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai FCSB-ului din acest sezon, nu se încadrează în viziunea lui despre fotbal, informează Mediafax.

"L-am intrebat pe Mihai cum vede fotbalul. Eu văzusem că a zis Stoichiţă că Teja e antrenor de posesie. Gică (n.r. - Hagi), că l-am întrebat, mi-a zis că e antrenor de posesie. L-am întrebat de jucătorii despre care vorbea Alexa şi mi-a zis cu jumătate de gură că sunt buni jucători. Şi l-am întrebat de ce şi Mihai mi-a zis că în faţa Stelei nu are voie nicio echipă să aibă mingea. Steaua trebuie să sufoce adversarul. Mi-a zis că nu poţi să faci posesia cu Filip, cu mijlocaşi lenţi. E puternic, dar e de iuţeală acolo. Nu poţi nici cu ăia doi (n.r. - despre care a spus Alexa). Bine, mă, dacă eşti aşa de convins! Mi-a zis cutare, cutare şi cutare”, a declarat, joi, Gigi Becali.

Citește și: Amenințare cu BOMBĂ într-o catedrală din centrul Vienei: Locul a fost EVACUAT

Lucian Filip este în acest moment cel mai vechi component din lotul FCSB-ului. Căpitan în multe momente, mijlocaşul central s-a impus între titulari graţie evoluţiilor constante, dar şi faptului că este polivalent, ocupând de-a lungul timpului mai multe poziţii în defensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.