Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali primeşte o lovitură NEAŞTEPTATĂ: Armata dă în judecată FCSB şi revendică palmaresul echipei Steaua

www.activenews.ro
Gigi Becali

Armata îi dă o lovitură dură lui Gigi Becali! Potrivit ProSport, Armata a deschis vineri, 29 decembrie 2017, ultima mare ofensivă în Justiţie care mai rămăsese neiniţiată împotriva FC FCSB şi a lui Gigi Becali, din lungul război pentru Steaua: revendică palmaresul pentru intervalul 1947-2003 şi solicită o sentinţă care să-i interzică latifundiarului să mai invoce performanţele obţinute de clubul militar.

Citeşte şi: Critici dure pentru ambasadorii din România: 'Să-și citească fişele postului...'

„Palmaresul echipei de fotbal Steaua nu este şi nu a fost niciodată al FC FCSB şi al domnului Becali. Palmaresul este al celui care-l face, nu se poate înstrăina, iar titlurile până în 2003 au fost obţinute de sportivii legitimaţi la clubul Armatei. E timpul să punem capăt folosirii abuzive a performanţelor Stelei de către clubul domnului Becali“, a declarat pentru ProSport locotenent-colonelul Florin Talpan.

Armata solicită instanţei recunoaşterea proprietăţii CSA Steaua asupra a 21 de titluri de campioană a României, 22 de Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, a Cupei Campionilor Europeni din 1986, a Supercupei Europei din 1987.

Dacă Talpan obţine victoria şi în acest nou proces, FC FCSB rămâne cu cinci campionate (2005, 2006, 2013, 2014, 2015), trei Cupe ale României (2011, 2014, 2015) şi două Supercupe ale României (2006 şi 2013) – adică performanţele obţinute din 2004 până acum.

Până acum, CSA Steaua, reprezentată de juristul Talpan, a câştigat toate dosarele contra lui Becali şi FC FCSB. Cele mai importante sentinţe au fost cea a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, emisă în decembrie 2014, care a anulat marca Steaua înregistrată de Gigi Becali, apoi cea a Curţii de Apel, din decembrie 2016, prin care lui Gigi Becali i se interzicea să mai folosească, pentru clubul său, numele Steaua.

Dacă pierde procesul, FC FCSB rămâne cu 5 titluri naţionale şi fără niciun trofeu european, mai scriu jurnaliştii ProSport.

Citeşte şi: Ministerul Finanţelor, împrumuturi de MILIARDE de euro în 2018. Ce planuri au specialiştii de la Guvern .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.