Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali spune că Teixeira şi Tănase au probleme medicale înainte de meciul cu Viktoria Plzen

Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că jucătorii Filipe Teixeira şi Florin Tănase au probleme medicale înainte de meciul cu Viktoria Plzen, din Liga Europa. Teixeira va fi înlocuit de Cătălin Golofca, sperându-se ca Tănase să fie recuperat.

"Teixeira are o mică accidentare. Mi-a zis Dică că o să joace Golofca. Am înţeles că Tănase nu ştiu ce a avut la stomac şi i-a făcut o perfuzie. Vedem dacă o să joace", a declarat Becali, la Pro X.

Omul de afaceri a fost, miercuri seară, în cantonamentul echipei şi spune că toate problemele din cadrul lotului au fost rezolvate.

Citește și: Simona Halep a făcut SENZAȚIE la ambasada Chinei: Gest impresionant făcut de românii care așteptau vize - FOTO

"Am fost aseară la ei, la ora 09.00, ne-am uitat la meciuri împreună, am băut câte un pahar de vin roşu. Am adus vinul meu de acasă, m-am dus cu damigeana. A fost un circ... I-am spui lui Luţu, ia o damigeană de acolo, din alea de cinci kile, de plastic. Eu aveam acolo, în camera frigorifică, de astă vară, o damigeană exact aşa, cu nămol, că luasem de la nămol. Luţu a luat o damigeană de acolo, că erau amestecate şi când să toarne, în loc să toarne vin, era să toarne nămol. După aia am dat telefon şi mi-a adus de acasă. Am băut şi eu cu ei, am râs, am glumit, şi cu Denis. Relaţia s-a detensionat. Le-am spus tinerilor: El se mai ascunde, dar n-ai ce să-i faci, trebuie să-l acceptăm aşa. ", a povestit Becali, potrivit News.ro.

Gigi Becali a aflat că atacantul Denis Alibec şi-a cumpărat un automobil de 170.000 de euro şi nu înţelege cum jucătorul poate cheltui o asemenea sumă: " <Şi cum îţi iei maşină de 170.000?> <În loc să ai mintea la fotbal, tu te-ai gândit să-ţi iei maşină!>"

Meciul FCSB - Viktoria Plzen, din prima etapă a grupei G a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională. FCSB se reîntâlneşte cu Viktoria Plzen, după ce a eliminat-o în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, scoruri 2-2 la Bucureşti şi 4-1, în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.