Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia se închide total: Anunțul autorităților de la Bruxelles

Belgia trece prin momente tensionate care au băgat spaima în locuitori. Autoritățile au stabilit ca Bruxellesul, capitala țării să intre în stare de alertă la nivel 4, de atac terorist. Premierul Charles Michel a anunțat, în urmă cu câteva minute, că a fost prelungită starea de alertă și pentru ziua de marți. Astfel, magazinele, școlile și metroul vor fi, în continuare, închise.

Citește și: Laura Codruța Kovesi le împlinește visul altora: Pleacă din România

”Menținem nivelul maxim de alertă în Regiunea Bruxelles și în alte 3 din restul țării. Vom reduce numărul evenimentelor publice de mare amploare pentru securitatea populației, dar și pentru ca poliția și armata să poată face față. Prezența pe teren a armatei și a poliției va fi întărită din această seară, cel puțin până lunea viitoare, în toată țara. Transportul în comun va fi urmărit cu mare atenție. Școlile și metroul vor fi închise și marți, urmând a fi redeschide de miercuri, cu măsuri suplimentare de securitate.”, a spus premierul Belgiei.

Citește și: DETALII inedite despre cel mai recent dosar al lui Dan Șova: Ce-l poate trimite după gratii / VIDEO

Un nou suspect a fost inculpat luni în Belgia pentru participare la atentatele din Paris, în urma unei vaste operaţiuni antiteroriste în regiunea Bruxelles şi a oraşului Liege, a anunţat parchetul federal belgian într-un comunicat, relatează AFP.

Citește și: Ce riscă Victor Ponta din cauza doctoratului

'El este inculpat pentru participare la activităţile unui grup terorist şi la un atentat terorist' la Paris, a precizat parchetul, adăugând că alte 15 persoane arestate duminică seara au fost eliberate. Dintre cele cinci persoane arestate luni dimineaţa în Belgia, trei au rămas în arest, a precizat sursa.

Citește și: Propunere BOMBĂ pentru șefia PNL: ”Rareș Bogdan poate să învingă PSD!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.