Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia va juca un amical împotriva Muntenegrului, înainte de EURO 2024

News.ro
minge fotbal poarta

Naţionala de fotbal a Belgiei, una din adversarele României la EURO 2024, va juca un amical împotriva reprezentativei similare a Muntenegrului, pe 5 iunie, pe stadionul Roi Baudouin din Bruxelles, a anunţat miercuri radioteleviziunea RTBF, potrivit Agerpres.

Singurul meci dintre Belgia şi Muntenegru, în urmă cu 12 ani, s-a încheiat la egalitate, 2-2. "Diavolii roşii", la debutul selecţionerului Marc Wilmots, au înscris atunci prin Kevin Mirallas şi Eden Hazard.

Înainte de EURO 2024, Belgia va juca un meci de pregătire împotriva Luxemburgului, tot la Bruxelles, pe 8 iunie, cu o zi mai devreme decât fusese anunţat iniţial.

Naţionala antrenată de germano-italianul Domenico Tedesco va disputa două amicale în luna martie: cu Irlanda, pe 23 martie la Dublin, şi cu Anglia, trei zile mai târziu, pe Wembley.

Belgia va juca primul său meci la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Slovaciei, la Frankfurt. România va fi a doua sa adversară în Grupa E, pe 22 iunie la Koln. Ultima sa partidă în faza grupelor va avea loc pe 26 iunie la Stuttgart, contra câştigătoarea unui play-off de calificare (Bosnia, Ucraina, Israel sau Islanda).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.